Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky

Niceboy WATCH GTX

Děkujeme za hodnocení chytrých hodinek Niceboy WATCH GTX. Pěkný den, Niceboy

• ľahké, rýchle,veľmi pekne

Overený zákazník esol.sk Maja

Pridané: 21. októbra 2024

(naposledy upravené 21. októbra 2024)

Zakúpený v esol.sk

• Rýchle doručenie

Odporúča produkt

Nova generacia s lepsim displayom. Vacsia obrazovaka a tensie telo. Lespie sedi na ruke, resp. menej vycnieva. Proti 7kam je telo z jedneho kusu tak hadam nebude tak dokrabane ako 7ky. Display je viditelne jasnejsi a niektore watchfacy vedia vyuzit aj obnovovaciu frekvenciu co je fajn, ale nic preborne. Som zvedavy na teplomer vody, kedze som casto vo vode a taktiez snorkling app. Nativne maju appku na sledovanie spanku, ale zatial este neotesotvane. Cierne farba vyzera pekne a hodinky posobia elegantne

• Som s hodinkami spokojna
ARMODD Prime

ARMODD Prime

Overený zákazník ARMODD.SK MÁRIA

Pridané: 20. októbra 2024

Zakúpený v ARMODD.SK

Odporúča produkt
  • Som s ním veľmi spokojná.Dobre sedí na ruke.Má pekný dizajn.Telefonujem s nimi aj bez mobilu.Meram si s ními tlak,EKG.Sparovanie išlo bez problémov.Ďakujem vám.Výrobok mi urobil radosť.
  • Žiadna

Kúpu hodiniek doporučujem.Bola to dobrá kúpa.

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Odporúča produkt
  • Toto su naozaj top hodinky,super zdravotne senzory.Naozaj su presne....
ARMODD Roundz 5

Huawei Watch GT 5 Pro 46mm

Huawei Watch GT 5 Pro 46mm

Overený zákazník Alza.sk Masana

• odpovedanie na spravy
  • ovladanie hlasitosti otocnou korunkou
  • dizajn
  • nemozno platit s NFC
  • mapy sa nedaju pouzit offline
  • dolne tlacidlo sa neda pouzit na ovladanie hudby v telefone

Kupil som si Gt5 Pro cierne, prechadzal som z Huawei GT2, na ktorych mi po 4r velmi zoslabla vybracia. Na fotkach sa mi to zaoblenie/tvar na Gt5 Pro pred ramienkom hore aj dole nepacilo, ale chcel som ich kvoli vacsej odolnosti oproti obycajnej verzii, nakoniec po kupe nazivo to nevyzera zle. Ale odolnost je otazna - na fb som uz videl fotku rozbiteho zafiroveho sklicka na Gt5 Pro.. planujem tam nalepit ochranne sklo.
Na starych GT2 som pouzival dolne tlacitko hlavne na Yutube - play/pausa, ovladanie hlasitosti a bol pre mna sok ze na Gt5 Pro to zatial nefunguje! Tam kde sa dalo vybrat ci chcete ovladat hudbu v hodinkach alebo v telefone, nieje telefon na vyber. Na skúšku som si stiahol aj Spotify, ci nieje problem len s youtube, ale ani to nefunguje. Dufam ze to opravia aktualizaciou. Vyriesil som to zatial tak, ze som si ako prvu kartu na pravo od hlavnej vybral "Hudbu" co by malo byt to iste ale asi nieje lebo tam to ovladanie medii/YT funguje. Takze ked zdvyhnem zapastie, hodinky sa mi rozsvietia, staci len swipe do prava a mozem ovladat hudbu v telefóne. Potesilo ma ovladanie hlasitosti  otocnou korunkou, to je uplne super funkcia. Zaroven sa mi tak uvolnilo spodne tlacidlo pre nieco ine. Vybral som si baterku ktoru casto pouzivam, mozno si na to nakoniec zvyknem.

Platenie hodinkami my zatial nechyba, ale ked to casom rozbehaju tak ako v Polsku, potesi to. Hodinky maju asi viac menej dost uzavrety system oproti amazfit. Vyber aplikacii je zatial velmi maly. Sportov mohlo byt na vyber viac, mne osobne chyba halovy futbal ( Futbal ako taky tam vobec nevidim) . Riesim to vyberom Behu vo vnutri, aby som aspon vedel priblizne kolko km som nabehal. Hodinky podporuju mapy, ale tie zobrazite len ked ste vonku a spustite nejaku sportovu aktivitu (musi sa chytit GPS) to je fakt minus, hadam casom umoznia aj off line pouzivanie. Meranie spanku mi pride oproti GT2 zvlastne, ukazuje asi viac hlbokeho spanku co by potvrdzovala aj recenzia na

Platenie hodinkami my zatial nechyba, ale ked to casom rozbehaju tak ako v Polsku, potesi to. Hodinky maju asi viac menej dost uzavrety system oproti amazfit. Vyber aplikacii je zatial velmi maly. Sportov mohlo byt na vyber viac, mne osobne chyba halovy futbal ( Futbal ako taky tam vobec nevidim) . Riesim to vyberom Behu vo vnutri, aby som aspon vedel priblizne kolko km som nabehal. Hodinky podporuju mapy, ale tie zobrazite len ked ste vonku a spustite nejaku sportovu aktivitu (musi sa chytit GPS) to je fakt minus, hadam casom umoznia aj off line pouzivanie. Plus je este moznost odpovedat na spravy aj klávesnicou a oproti GT2 aj podpora smajlikov.

CARNEO GuardKid+ 4G Platinum

Apple Watch SE (2023) 44mm

Overený zákazník planeo.sk Overený zákazník

Zakúpený v planeo.sk

• Hodinky fungujú ako majú ,nevidím žiaden mínus
  • Viem ,že sa platí viac za značku ako samotné hodinky ale mohli by mať v balení aspoň ochranné sklo či fóliu .
Amazfit Active Edge

Amazfit Active Edge

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

• Veľkosť
  • Výdrž batérie

Výhodou hodiniek je ich veľký displej .
Páči sa mi aj celkové prevedenie hodiniek
Ako nevýhodu vidím výdrž batérie .Ale jednoznačne by som produkt odporučila aj svojim známym ..

Amazfit T-Rex 3

Amazfit T-Rex 3

Overený zákazník Alza.sk Fuzik

Odporúča produkt
  • Dlhoročné skúsenosti s amazfitom odporúčam každému
Huawei Watch GT 4 46mm

Overený zákazník esol.sk Overený zákazník

Pridané: 16. októbra 2024

Zakúpený v esol.sk

Odporúča produkt
  • Nedaju sa posielat SMS. Funkcie hodiniek su az moc obmedzujúce, su vhodne len pre komunikáciu rodič - dieťa
XIAOMI Watch S3

XIAOMI Watch S3

Overený zákazník NAY.sk Laco

Pridané: 15. októbra 2024

Odporúča produkt

Zatiaľ som s nimi spokojný s hodinkami. Nemám ich dlho nato aby som vedel posúdiť všetky klady a mínusy.
Vyberal som podľa recenzií a článkov.
Veľa muziky za prijateľnú cenu.

Garmin Vívoactive 4S

Garmin Vívoactive 4S

Overený zákazník Alza.sk Eva

Pridané: 15. októbra 2024

(naposledy upravené 15. októbra 2024)

Odporúča produkt
  • Elegantno športovy vzhľad, veľa funkcii

Overený zákazník Alza.sk Milan

Pridané: 14. októbra 2024

Odporúča produkt
  • Skvelé a presné meranie krvného tlaku, zhodné s veľkým a kvalitným lekárskym tlakomerom s manžetou na rameno
  • Všetky ostatné funkcie Smart watch včetne priebežného merania pulzu, kyslíka v krvi, spánku, pohybových aktivít atď.atď samozrejme tiež. Nemajú chybu.

Všetky ostatné funkcie Smart watch včetne priebežného merania pulzu, kyslíka v krvi, spánku, pohybových aktivít atď.atď samozrejme tiež. Nemajú chybu. Sú to skvelé Smart watch a asi najlepšie na svete.

Mibro Watch GS Pro

• dobra cena
  • velke mnozstvo funkcii
  • dlha vydrz baterie
  • 2 remienky v baleni

produkt skusany zatial len par dni, ale ponuka velke mnozstvo funkcii s dlhou vydrzou baterie, peknym dizajnom a dvoma remienkami v baleni v priaznivej cene

Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25