Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky
Neukazuje mi presnú polohu
- super displej
- vela uzitocnych funkcii
- dlha vydrz baterie
- pekny dizajn
- maju všetko čo som od nich očakávala
zatial som neprišla na nič
Ešte som ich nespojazdnila.
- Výdrž batérie
- Nfc
- Nfc iba mastercard
Super hodiny . Nfc platby iba mastercard ale podpora aj mojej banky VUB i keď nebola na zozname. Luneta drží dobre . Výdrž batérie je tiež dobrá.
Maximálna spokojnosť
- Dlhá výdrž batérie celkom kvalitný videohovor ľahko sa ovládajú
- Žiadna
- Hodinky sú veľmi pekné, displej krásne čitateľný, výdrž baterky je ok. To čo som potreboval, myslím funkcie, tieto hodinky do bodky spľňajú.
- pekný vzhlad dobra cena
- zatial neviem hodinky som este nepoužil
Produkt je dobrý.Ja som ho kupoval kvôli dvom prioritám.Možnosť platenia a telefonovania.Na športovanie mám garminy.Slabina je výdrž batérie.Tak možno slabé 2 dni pri slabom využívaní.
Vyhoda ke v tom, ze vsetko sa da nastavit priamo cez hodinky a nie cez aplikaciu.
Jednoduché ale výborne sa zparovali s telefónom
- pekny dizajn a dobre funkcie
- kvalita spracovania, výdrž hodinky,
- Dlhá výdrž batérie
- Rýchle nabíjanie
perfektne spolupracujú s aplikáciou Huawei Zdravie, je tam veľa možností nastavenia, prívetivé uživateľské prostredie s rozsiahlym monitorovaním zdravia
- Zákaznícky servis hodnotím veľmi kladne. Ochota riešiť problem.
- VO2 sa dá zmerať len v hodinkách, dáta sa neukladajú do aplikácie, pričom detská verzia hodiniek to robí.
- Po pridaní vybranej športovej aktivity zostáva v hlavnej ponuke len určitý čas, potom ju musíte pridať znovu, čo je nepraktické.
- Po 10 mesiacoch používania sa pokazilo bočné tlačidlo. Aktivácia hodiniek zdvihnutím ruky funguje tak na desiaty pokus. Takže mávam rukou dosť často :D
- Problematické párovanie s aplikáciou Strava – na synchronizáciu je potrebné veľa pokusov. Zápis v Strava je len informačný, bez údajov, takže iba ukazuje, že ste niečo robili.
- Jas hodiniek nie je automatický, tak večer zabudnete znížiť jas, v noci vás môže prekvapiť ostré svetlo.
- Vyhľadanie telefónu hodinkami je problematické – musíte mať zapnutú aplikáciu, ale aj tak to niekedy nefunguje, aj keď sa na ňu priamo pozeráte. Hodinky boli spárované s iPhonom.
Po kúpe hodinky zle vyhodnocovali spánok, V hodinkých iný čas ako v aplikácii. Písal som na zákaznicky servis, a po mesiaci komunikácie, problém odstránili. Nevyladený produkt.
Som maximálne spokojný
- Dlhá výdrž batérie,meria TK,saturáciu,tep.dá sa telefonovať.menu sk...moc spokojný som.
- Zatial nič.
Dobrá kúpa!
Nemám žiadne ale zatiaľ som spokojný.
- Krásny design, skvelé fcie
- Žiadna
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »