Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky
Nedá sa nakonfigurovať s mobilom a internetom. Fungujú ako obyčajne, klasické hodinky
Darček pod stromček.Dufam že bude obdarený spokojný.
- Za mna top :-)
- nefunguje tak ako bol propagovany
ešte som nevyzkušal produkt
Nakolko mám aj 1,2 bol som zvedavý kam sa to zase posunulo.Som velmi milo prekvapený lebo ich porovnávam s apple watch ultra1 a zatial si vedú velmi skoro presne pri meraniach !
- Dlhá životnosť batérie
- Ľahké prevedenie
- Príjemný náramok
- Jednoduché nastavenie
- Ľahké ovládanie
- Skvele funguje
- Hodinky majú vlastný tichý režim
super
Super!
- Elegantné
- Výborne čitateľný displej
- Hodinky ani aplikácia nezobrazuje krvný tlak a kyslík, ale možno robím chybu pri uvádzaní do prevádzky.
- Smart hodinky s pekným - decentným dizajnom.
- Možnosť bluetooth telefonovania.
- GPS - sledovanie polohy pri športe vonku (beh a pod.), (vyskúšané - funguje dobre).
- Snímače zdravia (tep, kyslík, spánok, stres, kroky) - všetko funguje ako má.
- Veľký výber ciferníkov, vlastné ciferníky.
- Drobné "nedoladenosti" v slovenčine.
- V aplikácii v slov. manuáli sa vyskytuje odstavec v maďarčine.
- Displej sa niekedy samovoľne vypne aj pri zapnutej AOD funkcii.
Kvalitný produkt, vcelku spokojnosť, drobné nedostatky uvedené vyššie.
Cena,
vianočný darček - zatiaľ nevyskúšaný
- Ešte ne vyskúšané, je to darček
- Nič
- Rozumná cena
Garmin Forerunner 55
Pridané: 10. decembra 2024
(naposledy upravené 10. decembra 2024)
Zakúpený v Decathlon
- Majú menší priemer, čiže sadli 14 ročnému synovi perfektne, zatiaľ je spokojný
Jediné negatívum bolo, že takéto pekné hodinky prišli v škaredej ošúchanej, akoby použitej krabičke. Bol to darček k narodeninám.
Sú super.
Tovar som ešte nevyskúšal. Je to darček.
- Veľký displej
- Možnosť volania
- Zatiaľ mám hodinky krátko.
- ľahké
- pekné
- ľahko vymenitelný náramok
- vlastné GPS
- veľa fitnes funkcí
- solídne sledovanie spánku
- štatistiky pohybu, spánku, tepu atd
- notifikácie správ, mailov, hovorov
- časovač
- funkcia vyhľadania telefonu
- možnosť vlastnej fotky na displej
- skoro neustále sú odpojené od mobilu a nato aby sa zase pripojili to musím urobiť manuálne
- funkcia oxymetru, merania stresu a tepu a spánku je dosť orientačná. mala som noci ked som sa zobudila aj sedemkrát a nemohla spať a hodinky vraveli že som buvkala perfektne, žiadna evidencia o tom že som bola hore
- stres, oxi a tep by mi mali merať každych 30 min aby som mala štatistiku ale skrátka nemerajú.
- ked ich zapnem na najvyšší vykon v zmysle bez vsetkých možných šetrení aby som nejako skusila ovplyvnit to odpajanie tak cucaju velmi baterku telefonu a telefon sa do par hodin vybije
veľmi ľutujem kúpu a divím sa že majú také vysoké recenzie. Možno som fajnová že som na ne prešla z vyššej rady Huawei ale panabeka ved načo sú mi notifikácie a hladanie mobilu ked sú tie kravy väčšinu dna proste odpojené od mobilu? stačí že idem v byte do vedľajšej miesnosti a dovi. A nepripoja sa naspäť čiže polka funkcí, ktoré síce majú sú nepoužitelné.
Okrem toho sú pomalé ako slimák a dotyková obrazovka tiež uplne nereaguje.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »