Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky
Zatial spokojnost.
Splnili moje očakávanie ...
Apple Watch Ultra 2 49 mm čierny titán s čiernym trailovým ťahom M/L MX4V3CS/A
Pridané: 14. novembra 2024
(naposledy upravené 14. novembra 2024)
Zakúpený v i-Mobil.sk
- Bezkonkurenčná cena
- Rýchli prístup
Spokojnosť
Dlhá výdrž batérie
- Super hodinky za skvelú cenu s dlhou výdržou batérie a mnohými funkciami
- O žiadnej zatiaľ neviem
lahučké na ruke
Pekný veľký displej
Veľa funkcií a hlavne jazyk slovenčina.
Super, všetko funguje ako má .
Som spokojná
- Nepresná gps navigácia
- Ťažko čitateľný,komplikovaný manuál.
Hodinky máme ešte krátko,ale ťažko sme ich nadstavovali,nefunguje zatiaľ dobre videohovor ani odposluch. Snaď časom prídem na to ako to funguje.
Na telefonické spojenie s dieťaťom su fajn.
Reakcia obchodu Carneo
Dobrý deň , ďakujeme za spätnú väzbu, lokalizácia pravdepodobne nebola prevedená pomocou GPS technológie, ale prostredníctvom Wifi alebo LBS. Naši technici Vám radi pomôžu so správnym nastavením hodiniek na našej technickej podpore +421 33 2933 112 .
- Je to pre dcérku, tak dúfam že sa jej budú páčiť
- Pomerne presne merania (voci fitness naramkom)
- Jednoduchy a elegantny dizajn
- Vodeodolnost
- Pod dodavanym zakladnym remienkom sa ruka dost poti
Podla recenzii aktualne najlepsie hodinky pre Android telefony, ktore maju z konkurencie najlepsie hodnoty merani (od certifikovanych zariadeni nie su daleko a zaroven nehadaju udaje, ako vacsina fitness naramkov "za pusinku").
- Hodinky nazivo vyzeraju ako hrackarske.
Hodinky mi nejdú ako majú koli tetovaniu. Mohli ma pri kupé upozorniť by som ich ani nekupoval
- Prehľadné, dlhá výdrž batérie, pekný dizajn.
- Nemám nevýhody.
Apple Watch Series 10 46 mm Cellular zlatý titán so zlatým milánskym ťahom M/L MX003QC/A
Pridané: 12. novembra 2024
(naposledy upravené 12. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Ešte som produkt ani nedostal!!
- Primeraná cena a kvalita výrobku
za tú cenu, paráda
- Výdrž batérie
- Presnosť GPS
- Veľa funkcií
- Pekný vzhľad
Najlepšie hodinky aké som mal. Perfektná výdrž batérie, pri každodennom využívaní GPS a všetkých meracích (aj nepotrebných) funkciách pri cvičení a zapnutých všetkých notifikaciách, baterka v hodinkách vydržala 8 dní. Hodinky sa veľmi rýchlo nabyjú. Neskutočná presnosť výškomera, gps, barometra, teploty, tepu, tlaku atď.
Maximálna spokojnosť
Apple Watch Series 10 46 mm Cellular ružovo zlatý hliník so svetlo rumenným športovým remienkom S/M MWY63QC/A
Najnovsie jablko je vždy zárukou top technológií, ktoré sa dajú kúpiť..
Krásny dizajn a spoľahlivosť , som maximálne spokojný
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »