Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky
este neviem
- Všetky funkcie ako konkurencia
- Displej nie je chránený
- Rovnako slabá výdrž.
Zatiaľ spokojnosť. Funkcie podobné ako konkurencia ale za oveľa nižšiu cenu. Doteraz som mal Galaxy watch 3 a luneta mi veľmi chýba. Ale za tú cenu si zvyknem. Ale ešte by to chcelo zlepšiť spoluprácu v ekosystéme. Napríklad dám na hodinkách tichý režim a Samsung to nastavil aj v telefóne Xiaomi takéto vychytávky ešte nemá. Ak človek manuálne pracuje nejaká ochrana je nevyhnutnosť. Veľa krát hodinky zažili náraz a keďže displej je úplne rovný a nie je zapustený nič ho nechráni. Poteší rýchle nabíjanie a vôbec nevadí že nie je bezdrôtové.
Madvell Talon 2
Štefan Jurák
Pridané: 21. novembra 2024
(naposledy upravené 21. novembra 2024)
Zakúpený v Smartmadvell.sk
- aplikácia Fitbeing na Google play neumožňuje pripojenie hodiniek zn.Madvell Talon 2 (nie sú vo výbere a nedajú sa doplniť), nefunguje aplikácia Spánok
- Zatiaľ som ho ešte nevyskúšala
Neviem i žiadnej
- Očakávanie splnené.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi chytrých hodinek Niceboy WATCH Lite 4. Pěkný den, Niceboy
Korektné a rýchle vybavenie objednávky
- Super
Nedal sa sparovat cez aplikaciu s telefonom Xiaomi a neslo to ani v Nay, tak nam vratili peniaze.
- Elegantny dizajn
- Prstenec
- Ziadna
Overena kvalita
XIAOMI Watch S3
Pridané: 19. novembra 2024
(naposledy upravené 19. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Super hodinky a funkcie
Vsetko ok
Watchking WK26s Pro
Pridané: 19. novembra 2024
(naposledy upravené 19. novembra 2024)
Zakúpený v dynamicshop
Spokojna
- Za tú cenu celkom slušné hodinky, dúfam že aj vydržia tak ako je uvádzané v popise, ale aj po krátkej dobe nosenia som spokojný.
- Možnosť vložiť sim
- Nevidíme zameškané hovory
- Slabší mikrofón
S produktom sme spokojní, cena nízka. Nečakame zázraky ale dovolať sa dá, aj hlasová správa. Niekedy je problém so signálom. Týka sa to zrejme iba určitých miest.
Krásne elegantne tenké hodinky.
- Dobré rozlíšenie
Madvell Frontier
Pridané: 18. novembra 2024
(naposledy upravené 18. novembra 2024)
Zakúpený v Smartmadvell.sk
Zatiaľ ich mám krátko ale som s nimi spokojný.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »