Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky
- Splnili očakávania
- GPS + Galileo
- Kvalitne spracovanie
- Veľa ciferníkov
- Dobrá čitateľnosť na slnku
- Fungujú svižne a podľa očakávaní
- Slabé vybrácie
- Budík sa nedá nastaviť len na vibrovanie
Jednoznačne najlepšie odolné hodinky v pomere cena výkon , pri porovnaní s Amazfit T-rex 2 sú skoro totožné len stoja polovicu a majú navyše kovové telo. Fungujú dobre , allways-on displej je čitateľný a viaceré možnosti zobrazenia , ciferníkov je neúrekom a viacero je naozaj vkusných. Prebúdzanie pohybom ruky funguje výborne. Merajú pulz, okyslicenie, a snažia sa ukazovať aj tlak. Jediná nevýhoda je slabo citeľne vibrovanie pri upozornení a budík sa nedá nastaviť na samotné vibrovanie ale to možno aktualizáciou upravia. Inak som spokojný a kúpu neľutujem.
- Start model
Super funkčné
Huawei Watch GT 4 46mm
Pridané: 14. augusta 2024
(naposledy upravené 14. augusta 2024)
Zakúpený v Datacomp.sk
huawei robi kvalitne produkty
Dostal som co som ocakaval vyber z vacsieho mnozstva cifernikov nasiel som si svoj oblubeny prehladny vodotesnost som zatial este nevyskusal
- Dizajn
- Vzhľad, cena a dobre funkcie.
- Som spokojný odporúčam.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi chytrých hodinek Niceboy WATCH Lite 4. Pěkný den, Niceboy
- velky displej, vydrz na baterky
- výdrž batérie
- Nefunkčné NFC
Hodiny sú perfektné
Hodinky su super, splnaju vsetko, co som od nich ocakavala
- presne ako na obrázku sedia podľa popisu, veľmi pekné
- Funguje podla popisu
Pre deti to staci
Hodinky sú super presne také som chcela. Môžem len pdporučiť.
Spoľahlivosť
Funkcie, výdrž batérie, a dizajn.
- Super vydrží
- prechádzal som z Apple Watch 6 na Ultra 2, veľký rozdiel
- výdrž batérie 2-3 dni v pohode
- display je super, bez zaoblenia je oveľa krajší, 3000 nits, je to poznať na slnku
- trailový ťah je velmi pohodlný, príjemný materiál
- jednoducho kvalita od Apple
- Alza vám nezabalí tovar z ekologických dôvodov do Alzaboxu a nakoľko Apple už tiež nebalí do fólie, dôjde vám to špinavé( vonkajší obal)
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »