Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky
Madvell Nova
Pridané: 24. augusta 2024
(naposledy upravené 24. augusta 2024)
Zakúpený v Smartmadvell.sk
- Hodiny nerátajú reálne prejdené kroky, takže sú to iba také predražené hodinky.
- Překvapily funkcemi, jen baterka by mohla vydržet déle
- Sledovanie kondície - nie je potrebné nidiť so sebou stále mobil.
- Výdrž batérie
- Funkčné aplikácie
- ok
Snažím sa spojazdniť appku, ale zatiaľ bez úspešne, neviem čo ešte chce potvrdiť aby to išlo,lebo už som asi všetko potvrdila. Hodinky nepodporujú plávanie, nenašla som funkciu a práve toto bolo jedno z kritérií pri výbere. Asi pôjdu naspäť.
- Veľkosť hodiniek
- Vyhovujúce funkcie
Madvell Talon
Považoval som ponuku za dobrú a zarucenu
Pridané: 21. augusta 2024
(naposledy upravené 1. septembra 2024)
Zakúpený v Smartmadvell.sk
Dobrá kvalita, seriózna cena , záruka,
garancia servisu
2G sieť ,ale inak v pohode
Madvell Talon
Pridané: 21. augusta 2024
(naposledy upravené 21. augusta 2024)
Zakúpený v Smartmadvell.sk
- kratke remienky. musel som si kupi vacsi! a to nie som obezny clovek.
- Cena-výkon
- vydrz
- displej
- fungovanie DND pocas spanku
- tlacidla posobia lacno
- pomale zameriavanie GPS
- odolnost voci vode (po 2 kupaniach v mori a 2 v bazene v hlbke do 2m hodinky "umreli")
- notifikacia o prave nastavenom budiku v telefone
- nemoznost budik posunut/vypnut
- aplikacia nezobrazuje detaily nameranych dat z cviceni
- maly vyber cifernikov
- nemoznost nastavenia spravania po otoceni rukou
- presnot merania spanku
Notifikacia na hodinkach, ze bol v telefone nastaveny alarm dostava cloveka do vyvrtky. Ked vsak zacne zvonit budik na telefone, nie je mozne ho posunut, alebo ukoncit zvonenie.
Velmi kvalitné a výborne hodnotené hodinky čo môžem aj ja potvrdiť. U mna dajú asi aj 14 dní, ale nevyužívam ich na športové aktivity s GPS.
Velmi kladne hodnotím design hodiniek. V recenziach boli označované ako viac elegantné než športové, ale v reále je to úplne v pohode, vlastne je to úplne ideál, pretože tie športové designy ako T-REX / Cheetah nie že by sa mi nepáčili, ale už sú až príliš športové a nehodia sa pri každej situácii na ruku.
Veľka spokojnosť.Objednane aj dcére.Hodinky sú veľmi pekne, kvalitné a za rozumnú cenu
Pozor na rozbalene produkty
- Ľahké ,Super dizajn,Veľa funkcií
Až na vydrž batérie super, syn je nimi max. Spokojní a to nemá rád nové veci
- Spokojná
- majú všetky funkcie, podľa mojich predstáv
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »