Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné hodinky
- Ľahké a rýchle hodinky s množstvom funkcii
Huawei Watch GT 5 46mm
Pridané: 27. septembra 2024
(naposledy upravené 27. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Výdrž
- Dizajn
- Veľa funkcií
- Nemožnosť platiť zatiaľ
- Pekný displej
- Reakcia na dotyk a zmenu
- Výdrž batérie
- Veľa funkcií
- Škoda že nieje ku tomu aj druhý remienok
- produkt spĺňa všetky náležitosti , ktoré som potrebovala aby mal
Super úplne spokojný spĺňajú očakávania a zatiaľ batéria po plnom nabití po 7dnoch má 70% pri zapnutých všetkých meraniach a samozrejme stále skúšam ciferniky a iné nastavenia akurát škoda že nie je v balení kovový remienok ktorý som si dokúpiť a s ním strieborné hodinky vyzerajú uchvatne ako keby stali 500€a nie76€ proste parada
Cena zodpovedá kvalite. Treba ešte počkať na aktualizáciu starších alikácii pre nižžšie rady od vývojárov pre tento produkt.
Watchking WK82 Pro
Pridané: 26. septembra 2024
(naposledy upravené 26. septembra 2024)
Zakúpený v dynamicshop
- Podľa návodu nie je možné použiť na plávanie.
Dobrý pomer medzi funkcionalitou a cenou.
XIAOMI Watch S3
Pridané: 26. septembra 2024
(naposledy upravené 26. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Su to hodinky s dlhou výdržou a vode odolne,maju bt hovory a nfc. Nic viac nepotrebujem.a za tu cenu su super
- Zatial ich mam kratko
- veľmi praktické
- Výborné hodinky pre rekreačných športovcov za dostupnú cenu
- oceľové telo hodiniek
- výdrž batérie
- odolnosť, vodotesnosť
- vhodné na prácu na stavbe
- rozlíšenie displeja
Kvalitne spracované hodinky aj do drsnejších podmienok. Presne takéto som hľadal .
- Naplno ich nabijem a aj tak po 2h je len 10%
super
Veľmi spokojný
- výdrž batérii
- v pomere k cene majú dosť dobrých funkcií
Hodinky pouzivame zatial par dni a splnaju vsetko, co sme potrebovali. Vyborna kvalita zvuku a obrazu pri videohovore prijemne prekvapila. Nabijat treba denne, ale to aj drahsie hodinky s odhryznutym jablkom napr :)
ODPORUCAM
Skvelé hodinky ktoré sú vhodnej aj do terénu aj do mesta. Páči sa mi na nich aj to, že sa dajú vymieňať ochranné kryty a tým sa dá aj meniť ich farba s remienkom podľa potreby.
- Veľa funkcie
- Nič
Dobré kvalitné hodiny
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »