Amazfit T-Rex 3

Ostatní

Recenzie

, zakúpené v hodinky-365.sk

Odporúča produkt

Nakolko mám aj 1,2 bol som zvedavý kam sa to zase posunulo.Som velmi milo prekvapený lebo ich porovnávam s apple watch ultra1 a zatial si vedú velmi skoro presne pri meraniach !

, zakúpené v NAY.sk

áno
Operačný systém
Ostatní

Popis produktu

Amazfit T-Rex 3 Onyx sú inteligentné hodinky s Amoled displejom a Zepp OS. Pripojte sa cez Bluetooth alebo NFC a využite rozsiahle funkcie ako senzor tepovej frekvencie, gyroskop, monitoring spánku, notifikácie, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie tempa a záznam trasy. Integrovaný hudobný prehrávač zvyšuje zábavu na cestách. Výdrž batérie je až 27 dní. Kompatibilné s Android a iOS. Vodeodolné pre všestranné použitie.

Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:

Na sklade • Viac variantov2,4 €95 % • 105 066 recenziíUdržateľný e-shopĎalšie informácie
Na sklade • 1 variantDoplnkové službyZdarma94 % • 49 900 recenziíĎalšie informácie

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

7zákazníkov odporúča produkt
0zákazníkov neodporúča produkt
priemer z 14 hodnotení
13 ×
1 ×

Overený zákazník Igor

Odporúča produkt

• Som zatiaľ najspokojnejší s hodinkami
    • Výdrž
    • Plynulosť
    • Neustále merania
    • Veľa funkcii
    • Nedá sa telefonovať cez ne
    • Nemajú reproduktor
    • Ani mikrofón

Hľadal som hodinky ktoré mi dlho vydržia a majú dostatok funkcií ako meranie tepu ale každú minútu potom veľa možností ohľadom tréningov všetko je spoľahlivé takže som veľmi spokojný a určite by som išiel do hodiniek znova a určite odporúčam ľuďom čo nepotrebujú vybavovať hovory cez hodinky dajú sa tam aj stiahnuť hudba ale tu môžete púšťať cez bluetooth zariadenie

, zakúpené v hodinky-365.sk

Slusny pomer cena/funkcie/prevenie.
    Spokojnost.

Skvelé smart hodinky

Cena,kvalita ,vzhľad veľmi pekne hodinky

Recenze chytrých hodinek Amazfit T-Rex 3: zvládnou hrubé zacházení i měsíc bez nabíjení – SMARTmania.cz

Amazfit na trh přinesl již třetí generaci svých odolných sportovních hodinek T-Rex. Premiéru měly na veletrhu IFA v Berl...

Zobraziť celú recenziu na smartmania.cz

Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť: